Тетратката на дедо Миша
Read

Тетратката на дедо Миша

by Јулијана Талеска

Ученичката Душица Петкоска VIII - 4 беше инспирирана од лектирата „Девојчето од Шестата Месечина“ и ја направи автентично тетратката од дедо Миша More

Read the publication