Dyert, Kontakti I Pare Me Shtepine
Read

Dyert, Kontakti I Pare Me Shtepine

by maryhiner

Dyert, kontakti i pare me shtepine Sigurisht qe kur shkojm per vizite te ndonje familjar i joni apo shoqeri, dhe nese shkojme ne shtepine e tij te re, gjeja e pare qe na bie ne sy perpos objektit te shtepise eshte edhe dera per te cilen do te hysh brenda. E... More

Read the publication