Kenwood
Read

Kenwood

by oferta11

shpirti i kuzhinës. No 1 në Europë ... nga data 15 nëntor Adresa: 1 .Rruga e Kavajes , Qendra CONDOR ; Kati i pare 2. Tek Shallvaret (peralle ures) 3. Si dhe ne te gjitha dyqanet LD - kontakt:* +355695296163 +355692076328 email:laert.danaj@yahoo.com... More

Read the publication