Revista Nr 78
Read

Revista Nr 78

by Marko Tase

Kuq e zi – 2011 – viti XX Nr. 78 R E V I S T E K U L T U R O R E E U R O – S H Q I P T A R E RROFTË FESTA KOMBETARE E 28 NËNTORIT NË 101 VJETORIN E SHPALLJËS SË PAVARËSISË PËRKUJTOJMË DHE 105 VJETORIN E KONGRESIT HISTORIK TË GJUHËS SHQIPE 1908-2013 More

Read the publication