Kuizi i Diturisë "Suedia 2010"
Read

Kuizi i Diturisë "Suedia 2010"

by rumeti

Pyetje dhe përgjigje në gjuhën shqipe 1. Sa zanore ka gjuha shqipe dhe cilat janë ato? 2. Cilët emra bëjnë pjesë në lakimin e dytë ? 3. Sa bashkëtingëllore dyshe ka alfabeti ynë dhe cilat janë ato? 4. Cilin alfabet përdorë gjuha shqipe? 5. Sa shkronja... More

Read the publication