Kuizi i Diturisë "Suedia 2010"
Read

Kuizi i Diturisë "Suedia 2010"

by rumeti

Skënderbeu u kthye në Krujë më 28 nëntor të vitit 1443. Ai nuk e harroi kurrë Atdheun e tij të dashur dhe priti me padurim rastin të kthehej në tokën që e lindi. Më 3 nëntor 1443 në afërsi të Nishit, Skënderbeu la ushtrinë turke dhe së bashku me 300... More

Read the publication