Click Magazine 03
Read

Click Magazine 03

by darko156

Број 03 • JУЛИ 2008 • www. clickmag. mk Samsung G810 Мобилен телефон базиран на Symbian со камера „позајмена” од дигитален фото апарат Конечно, телефон подобар од iPhone iPhone 3G За пребарувањето повеќе не одлучуваат машините Social Search Монитор кој во... More

Read the publication