Matematika_1_verzioni_Shqip - Copia
Read

Matematika_1_verzioni_Shqip - Copia

by arlind pacuku

Skripta e Kursit: Algjebra Elementare, Kalkulusi dhe Matematika Financiare, dhe Statistika Përshkruese Vëll. 1: Algjebra Elementare Edicioni i 3të nga Prof. Dr. Dietrich Ohse përkthyer nga. Mas. sc. Armend Sh. Shabani ProCredit Academy GmbH... More

Read the publication