120430 - Patriotizmi dhe internacionalizmi, feja dhe ateizmi
Read

120430 - Patriotizmi dhe internacionalizmi, feja dhe ateizmi

by cxhunga

01 maj 2012 Patriotizmi dhe internacionalizmi, feja dhe afetarizmi Se për kë fliste një shqiptar i fëlliqur në krye të Kryeministrisë ditë më parë dhe tha: Patriot pa atdhe dhe i lënduar. Fëlliqësira të tilla e dinë shumë mirë se... More

Read the publication