Create a free account Join Calaméo to publish and share documents with the world!
Rate and comment your favorite publications, download documents and share your readings with your friends.

100403 - Prostituta E(ng)lizë, kryetarja e kriminelëve dhe hajdutëve

Microsoft Word 2 pages
 
Published by

Prostituta E(ng)lizë, kryetarja e kriminelëve dhe hajdutëve Edhe sot, që në mëngjes, kompjuterit tonë i duhej të kalonte dy crash-e të Prostitutës pa të ndizej. Prostituta po na përgatit psikologjikisht që të përballojmë...   [More]

Would you like to comment?

Join Calaméo for a free account, or log in if you are already a member.

 

My publications

Related publications

El monje y la prostituta
El monje y la prostituta
Pub. on March 26th 2013
Viewed 18 times
Avance de «Memorias de una prostituta»
Memorias de una prostituta
Il Profilo della prostituta nell’ 800 e 900