100205 - Metoda e sundimit - dhuna dhe format e saj
Read

100205 - Metoda e sundimit - dhuna dhe format e saj

by cxhunga

Metoda e sundimit: format e dhunës mbi ne Ka shumë njerëz, të njohur e të panjohur, që studimet e tyre i bëjnë thjesht për sport apo për t’u afirmuar në shoqëri. Këtë ata e bëjnë për të mundur zilitë e tyre meskine, për të plotësuar... More

Read the publication