Create a free account Join Calaméo to publish and share documents with the world!
Rate and comment your favorite publications, download documents and share your readings with your friends.

120510 - Politika dhe zagarët e saj

Adobe PDF document 2 pages
 
Published by

10 maj 2012 Politika dhe zagarët e saj Është koha tani në prag të zgjedhjes të një presidenti në Shqipëri, që edhe ti votues i thjeshtë të kuptosh se çfarë është politika, kujt i shërben, dhe cilët janë zagarët e...   [More]

Would you like to comment?

Join Calaméo for a free account, or log in if you are already a member.

 

My publications

Related publications

DAMEGO .POLÍTIKA NUCLEAR (Simbología alternativa a la sociedad global).
Le pays et la peau de banane
Vreme - Politika i štrajk glađu - Toma Nikolić
banane/serrure#
banane/serrure#
Pub. on Feb. 9th 2013
Viewed 8 times
Silvio Schembri - Politika Favur Familji aktar b' Sahhithom