Create a free account Join Calaméo to publish and share documents with the world!
Rate and comment your favorite publications, download documents and share your readings with your friends.

100610 - Google Calendar

Microsoft Word 1 pages
 
Published by

10 qershor 2010 Google Calendar Unë kisha vënë një shënim në Google Calendar për të më kujtuar çdo mëngjes se më duhet të pi ilaçin tim. Pasi e pija ilaçin, unë prishja shënimin e datës në fjalë. Ndërsa sot dhe dje...   [More]

Would you like to comment?

Join Calaméo for a free account, or log in if you are already a member.

 

My publications

Related publications

How to Fix the Google Redirect Virus - Remove the Google Redirect Virus Instantly
Remove Google Redirect Virus - Eradicate the Google Redirect Virus With Innovative New Tool
iOS 6 drops google maps. Might follow with google search too
Google Product Search Matures to Google Shopping