100622 - Etimologji – bërë, fra, gra
Read

100622 - Etimologji – bërë, fra, gra

by cxhunga

22 qershor 2010 Etimologji – fra = gra = mer Shq. bërë > fra Shq. bërë > care, gare, quer > gra Shq. bërë > mer ( M = W) Prandaj dhe It. grazie = fr. merci

Read the publication