Uji dhe zjarri
Read

Uji dhe zjarri

by cxhunga

Uji dhe zjarri Nëntitull: mbi Tik – Takun apo Fiu – Fiu Toka, uji, ajri dhe zjarri janë katër elemente kryesore të lëndës, që njihnin të vjetrit. Janë këto katër elemente, që Monarko – Nazistët e Evropës (që ndryshe quhen dhe Tik –... More

Read the publication