Kostoja morale dhe ekonomike e shtypjes dhe shfrytëzimit
Read

Kostoja morale dhe ekonomike e shtypjes dhe shfrytëzimit

by cxhunga

Kostoja morale dhe ekonomike e shtypjes dhe shfrytëzimiti Kostoja morale dhe ekonomike e shtypjes dhe shfrytëzimit të shqiptarëve nga ana e Monarkive të Evropës është e tëra shqiptare. Të tilla janë të gjitha krimet, që kryhen në vendin... More

Read the publication