Kuizi i Diturisë "Suedia 2010"
Read

Kuizi i Diturisë "Suedia 2010"

by rumeti

Pyetjet dhe përgjigjet në letërsi shqiptare 1. Cili është dokumenti i parë i shkruar në shqip? Formula e pagëzimit 2. Si quhet libri i parë i shkruar në shqip? Meshari – libri më i vjetër shqip 3. Ku dhe kur u mbajt Kongresi i Alfabetit? Ndërtesa ku u... More

Read the publication